Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Политика и медии в сблъсък в Четвърта власт

Най-новият български сериал в родния ефир е политическият трилър на БНТ Четвърта власт. Поредицата започва тази вечер веднага след края на централната емисия новини, както се излъчваше гангстерското заглавие Под прикритие. Екшънът и напрежението тук няма да са на по-ниско ниво от неговия предшественик, само че гарнирани с огромна доза интриги.

Сюжетът акцентира върху разследващи журналисти във вестник, чието име е Честърта власт. Хората в редакцията на изданието всеки ден се впускат в неуморна надпревара в търсене на новини. Но за да се открие най-доброто, трябва да бъде събрано огромно количество информация, да бъдат проверени куп източници, материали и слухове, а времето диша във врата на всеки от тях. Задачата им е да определят водещите новини, което често става причина за противоречия.

И тук някъде откриваме как тайните служби, политиците и медиите се оказват изправени един срещу друг в услуга на разнопосочни и тайни интереси. Границата между журналистиката и политиката е толкова тънка, че в един момент не е ясно кой от коя страна на барикадата се намира. Подробностите обаче ще ни представят тази вечер популярни актьори като Христо Шопов, когото гледаме и в Дървото на живота, Атанас Атанасов (Стъклен дом), Деян Донков, Владо Пенев (Под прикритие), Ивайло Герасков (Забранена любов), Михаил Билалов (Под прикритие), Ани Пападопулу, Мила Парушва, Деси Моралес и други.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha