Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Последни дни от надпреварата за Славков

Снимка: TV7

Остават само няколко дни до края на първоначалния кастинг, по документи, за риалитито на TV7 Милионер търси съпруга, което ще смени заглавието си на Ексмилионер търси съпруга. Последното може да е разколебало част от дамите да се включат в сърдечната надпревара, но все пак има доста привлечени от личността на главния герой.

Крайният срок за кандидатките е тази неделя, а щастливецът, за чието внимание ще се борят тази година момичетата, е Тодор Славков.

От участието му в друг телевизионен проект - Vip Brother по Нова ТВ, широката публика има известна представа за малко опъкия характер и понякога хапливото чуство за хумор на Малък Тошко, както често го наричат. Според запознати в момента той бил на почивка на морето, само че подборът на дамите няма за кога да чака, защото си е сериозна работа, предвид големия интерес. Затова Славков вече започнал да преглежда писмата, още преди финалната дата за подаване на документите.

Стартът на предаването ще е през есента. 

Ако искате да се възползвате от последната възможност да опитате късмета си, пишете на xmilioner@tv7.bg. Напомняме да не забравите да прикачите снимка, защото е добре все пак Славков да се запознае с вас и визуално, макар и задочно. Другият вариант да влезете в шоуто е да попълните форма за кандидатстване на сайта на предаването www.xmilioner.tv7.bg до 5 август.

 

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha