Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Риалити сериал тръгва в ефира на TV7

Тази есен изглежда тв ефирът обещава много приятни изненади, а телевизиите ще се надпреварват в привличането на зрителско внимание. Поредното интересно предложение идва от TV7 и става въпрос за сериал, който смесва действителни лица и ситуации с измислени сюжети. Първата скриптед риалити поредица - Sex, лъжи§TV: 8 дни в седмицата, тръгва от септември.

Идеята на Любен Дилов-син въвлече в незабравимите си емоции някои от най-обичаните родни актьори. Сред тях са Юрий Ангелов, Димо Алексиев, Димитър Баненкин, Стефания Колева, Биляна Петринска, Аня Пенчева, Искра Донова, Евелин Колева, Марина Кискинова, Антон Григоров и други. И за да бъде още по реалистично действието ще видим и някои от лицата на TV7 и News7 - Валентина Войкова, Уляна Чан, Надя Иванова, както и популярни лица като Христо и Мика Стоичкови, Бориса Тютюнджиева, Мис България 2013 Нанси Карабойчева и Славена Вътова.

Sex, Лъжи & TV: 8 дни в седмицата ще се излъчва в праймтайма. Измислени герои попадат в реални ситуации, в които участниците не разбират, че се снима филм. И обратното – реални герои са потопени в специално създадени за тях реалности, където са принудени да "играят себе си". Като за начало ще проследим враждата между две конкурентни телевизии. Едната се слави с липсата на морал и журналистическа етика в името на високите рейтинги, докато другата се старае да показва обективна картинка на случващото се.

Снимки:
Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha