Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Роксана влиза във втория сезон на Къртицата

Снимка: Facebook

Роксана сподели с феновете си в социалната мрежа, че ще влезе във втория сезон на Къртицата. Изпълнителката не скри, че изпитва смесени емоции- радост, шастие, страх и вълнение.

"Приятели вече мога да ви разкрия и другата голяма новина около мен. Ще съм един от участниците във втория сезон на един от най- гледаните реалити формати в България- Къртицата. Страшно много се вълнувам и емоциите в мен бушуват много силно. Не мога да опиша точно как се чувствам, изпитвам радост, щастие, плаче ми се, страхувам се, но знам едно за себе си, ще бъда такава каквато съм и в реалния си живот. Ще направя всичко което е по силите ми за да се представя достойно.

Влизам за да се изправя пред страховете си и моята победа в този уникален формат ще е ако успея да преодолея поне един от тях. Знам, че вие моите почитатели сте с мен, че ме обичате много и ще ме подкрепяте. Тази обич и обичта на семейството ми, обичта на най близките ми приятели ще ме стимулира и ще ме кара всеки ден да се усмихвам.

Вече ми липсвате, но знам, че сте щастливи всяка вечер да ме виждате в ефира на TV7 в една друга светлина на една друга сцена. Обичам ви много сладурковци и се гордея с вас", написа Роксана на страницата си във Facebook.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha