Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Спират От местопрестъплението: Маями

Любимият екип от криминалисти от хитовата поредица От местопрестъплението: Маями вече няма да разследва екранни престъпления, това решиха продуцентите. Спонсорите на заглавието преценили, че десет години след пилотния епизод е време да сложат край на сериала.

Официалното обяснение е свързано с изчерпване на сюжета, но подозренията на специалистите в Щатите са други. Според тях до радикалното решение се стигнало не заради понижен зрителски интерес, а защото просто основните инвестиции били насочени към подновяването на първия вариант на поредицата, развиващ се в Лас Вегас. Промените в състава на тази продукция през дванадесетия сезон изисквали повече средства. В средата на март тази година започнали снимките и за тринадесетият сезон.

Така червенокосият криминалист-корифей Хорейшио Кейн излиза в пенсия, за да отстъпи поле за изява на Тед Дансън, когото помним от Бар Наздраве. Прошареният барман е все така чаровен, макар да е доста по-възрастен, отколкото го помним. Той е новата звезда в От местопрестъплението на мястото на Лорънс Фишбърн, който отказа да участва в сериала.

Дансън се преобразява в Ди Би Ръсел, началник на нощната смяна на мястото на Катрин Уилоус (Мардж Хелгенбъргър). Професионалната му биография показва, че е бил успешен криминалист в щата Вашингтон и заедно с това създал щастливо семейство с четирима сина.

Как точно се справя някогашният комик със сериозната отговорност да намира и анализира улики от тежки престъпления ще видим още днес по Нова ТВ. Епизодите тръгват премиерно и ще вървят всеки делничен ден от 22:30.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha