Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Стефан Данаилов и Асен Блатечки в нов сериал на bTV

Снимка: bTV

Започнаха снимките на най-новия български сериал на bTV - Фамилията. Драматичната поредица ще проследи историята на един обикновен човек, който се изправя срещу най-влиятелната фамилия в България. Продукцията се реализира от екипа на Камера, създал Стъклен дом и Революция Z: Секс, лъжи и музика. Продуцент на Фамилията е bTV, а изпълнителен продуцент - Камера с Димитър Гочев, Димитър Митовски и Росен Цанков. Главен режисьор е Димитър Гочев, главни сценаристи - Теодора Василева и Георги Иванов, а главни оператори – Радослав Гочев и Кирил Паликарски.

Седмият поред български сериал на телевизията започва излъчване в ефир догодина. Най-емблематичните актьори от българското кино и едни от най-обичаните звезди от сериалите на bTV ще бъдат част от актьорския състав на Фамилията заедно с непознати за широката публика талантливи артисти. В главни роли зрителите ще видят Стефан Данаилов, Асен Блатечки и Яна Маринова, които отново ще развълнуват публиката, този път с различни, неочаквани и още по-ярки и въздействащи персонажи и нова визия.

Един мъж преживява трагична история, свързана с голяма загуба в миналото му. Той ще разкрие зловеща тайна, а това ще го мотивира да се забърка с най-крупните бизнесмени, които не само управляват бизнеса, но и контролират политиката в държавата. Всички герои във Фамилията изглеждат привидно нормални и уравновесени, но всъщност са разядени отвътре, защото времето на Прехода ги е изкривило. Въпреки опитите си да бъдат щастливи и макар да могат да си купят всичко, в тях има нещо нездраво и отчаяно.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha