Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Съдбовен финал в Дървото на живота

Снимка: TV7

Първият сезон на първата историческа драма у нас през последните две десетилетия - Дървото на живота, завършва тази неделя. Финалният епизод, който можете да гледате в ефира на TV7, напълно ще разтърси почитателите на драматичните сюжети. И макар завършекът да не е от най-оптимистичните, със сигурност показва една особено ценна черта на българина, която в днешното напрегнато време често остава на заден план. Но колкото и критични да сме към действителността, патриотизмът и родолюбието са нещата, които продължават да ни съхраняват като народ.

Екранната история, реализирана от Dream Team Production, ни върна в годините след обявяването на Независимостта на страната. Но това е само действителността, в която се развива една истинска семейна сага, изпълнена с много жертвоготовност, отдаденост, гордост, чест, но в същото време и с братска омраза, пресметливост, скъперничество, предателства и съдбовни решения.

Дървото на живота проследява катаклизмите в заможната фамилия Вълчеви. След смъртта на главата на къщата синовете започват да се борят за собствените си идеали. Представата на всеки от тях за живота като че ли изключва интересите на най-близките, защото всеки има свой вариант за това кое е най-добро. А финалът на сезона вещае много кръв и смърт...

Екипът на продукцията вече започна работа по следващите епизоди. Засега са на етап сценарий, а самите снимки са планирани за летните месеци, така че да могат да приключат до началото на есента и зрителите да се насладят на резултата.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha