Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Тони Стораро и синовете му гостуват на Преди обед

Снимка: Diapason Records

Тони Стораро и двамата му сина – Фики и Емо, ще бъдат специални гости на предаването Преди обед по bTV този петък. Музикалното семейство ще разкаже как обичат да прекарват времето си заедно и за радост на зрителите всеки от тримата ще демонстрира различен талант. Звездата на Diapason Records ще сподели пред камерата за своите първи стъпки в музиката и как постепенно се е стигнало до това да превърне хобито си в професия.

Човекът глас ще признае публично своята гордост от факта, че големият му син – Фикрет, също желае да стане певец. В момента 18-годишният младеж е ученик в Националното музикално училище Любомир Пипков с профил Поп и джаз пеене, но какви точно амбиции има за бъдещото си развитие, ще разберете от самия него.

Малкият син на певеца – Емрах, пък има съвсем различни виждания за това, с което иска да се занимава, когато порасне. Освен на всички интересни истории, които ще споделят Тони Стораро и децата му, зрителите ще станат свидетели и на работния процес в звукозаписно студио. Пред микрофона всеки от тримата членове на звездното семейство ще демонстрира музикалния си талант.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha