Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Черешката на тортата тръгва по морето

Снимка: Nova TV

Лято е и покрай морското крайбрежие е много по-интересно. Затова и кулинарното риалити Черешката на тортата по НОВА ТВ тръгва по морето, така че зрителите да се готвят за нощно къпане и плажни състезания заедно с плеймейтката Златка Димитрова, изпълнителите Искрен Пецов и Тони Димитрова, риалити звездата Здравко и телевизионера Иво Танев. Очакват ни пет различни морски дестинации и истински звездни преживявания.

В понеделник на купон ще ни покани Черната Златка, която ще въвлече гостите си в надпревара с водно колело на брега на Каваци. Там тя ще ги посрещне в семейното заведение на къмпинг, а за вечерята ще се настанят в бар на самия плаж. Следващата вечер действието се мести в къмпинг Смокиня, където Искрен Пецов е подготвил голо нощно къпане, с което ужасно ще смути секси модела Злати.

В средата на работната седмица ще готви бургазлийката Тони Димитрова, която ще изхвърли предястието и десерта точно преди гостите да пристигнат. Един от най-колоритните представители на Big Brother - първият победител Здравко, пък ще набави морските дарове за вечерята собственоръчно. За финал на седмицата Иво Танев ще посрещне компанията с каруца, след което ще ги заведе до турската граница в град Резово.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha