Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Яна Грудева и Антон Хекимян водещи на ново риалити

Снимка: bTV

Яна Грудева и Антон Хекимян ще бъдат водещи на най-новото приключенско риалити в ефира на bTV - Африка: Звездите сигурно са полудели!. Форматът ще стартира през есента, а днес двамата отлитат към Африка. Това е първото съвместно предизвикателство пред Яна и Антон, което ще ги отведе в дебрите на Черния континет.

Чаровната дама за втори път ще посети любимия си континент и обещава да разкрие на своя телевизионен партньор много от неговите тайни. Заедно с участниците в риалитито двамата водещи ще имат възможност не просто да се запознаят с местния бит, култура и начин на живот, но и сами да опитат предизвикателствата, които ще им предложи Африка.

Яна няма търпение риалитито да започне, защото вярва, че я очакват страхотни емоции и преживявания. Антон Хекимян пък признава, че винаги търси уникални и силно емоционални истории, както и необикновени случки и събития, разказани с най-простите човешки думи и докосващи по неповторим начин човешката душа. Той е сигурен, че Африка ще му предостави много такива емоции, които след това ще има възможността да разкаже.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha