Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Театър»
Печат

Етажна собственост влиза в театъра

Популярният комедиен сериал на Нова ТВ Етажна собственост ще има театрална премиера на 13 ноември на сцената на Сълза и смях. След това желаещите ще могат да гледат пиесата на 27 ноември, а през декември Джамбазов и компания тръгват на турне из страната. Постановка ще носи заглавието Етажна гроздова и в нея ще видим част от персонажите от поредицата. 

"Вече две години работата ни по проекта е истинско забавление, имаме голяма подкрепа и от страна на зрителите. Казахме си: Защо да не включим на живо и публиката в нашето забавление? И ето ни в трескава подготовка за премиерата на 13ти ноември", вълнува се продуцентът Краси Ванков.

За режисурата отговаря Тодор Николов, чиято работа познаваме не само от сцената, а и от екрана. Именно той успя да сприятели героите от сериала със зрителите по един много позитивен начин.

"Вярваме, че тази близост ще се увеличи още повече, когато публиката и феновете се срещнат очи в очи. Сценарият на Етажна гроздова е на Иван Ангелов – главен сценарист и на сериала. Иван с помощта на Силвия Цонкова, Златина Несторова и Стефан Стоянов, написа една съвсем нова история с героите от Етажна собственост – история, която ще могат да гледат само зрителите в театъра. Иван Ангелов си е направо специалист магистър по българска душевност. В постановката Етажна гроздова той отново ще ни покаже родната действителност от най-комичната й страна. Ще се смеем заедно, ще мислим заедно, ще фантазираме, ще се вълнуваме... За да се случи това, сценографията сме поверили на Димитър Димитров, а костюмите създаде Антоанета Костова", разказва още Краси Ванков.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha