Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Театър»
Печат

Комиците влизат в театъра

Актьорите от комедийното шоу на bTV - Комиците, са сред любимците на всички почитатели на забавните сюжети. Ако и вие сте сред тях, ви предлагаме да се насладите на огромния им талант на сцената на Сатиричния театър. Там почти целият състав на шоуто ще се включи в постановката Скакалци, копродукция на Dream Team Production и Сатиричния театър Алеко Константинов.

Това е сред най-известните пиеси на най-изтъкнатия български комедиограф - Ст. Л. Костов, живял от 1879 до 1939 г. С режисурата се заел Богдан Петканин, а в състава влизат доказани имена като Христо Гърбов (фабрикантът Проданов), Любомир Нейков (ревизорът Яначков), Албена Павлова (жената на Яначков), Стоянка Мутафова (Баба Йовка, майката на жената на Яначков), Ненчо Илчев (руският бежанец Димитрий), Васил Драганов (ревизорът по труда Беличков), Август Попов (Лисичков) и други. Дори само присъствието им гарантира много смях, но той ще бъде едновременно примесен с горчивина, гняв и трудно преодолимо усещане за обществена безнадеждност.нства

Любо Нейков влиза в ролята на "тартора", която може да бъде сравнена пък с тази на Рангел Чеканов от сериала Столичани в повече. Образът, в който той се превъплъщава на живо пред публиката, е на възпълен лакомник и нахален държавен служител, свикнал да получава всичко, което пожелае. Разбира се, потърпевши са тези, които зависят от благоволението му. Благоверната съпруга пък играе Албена Павлова, която се преобразява и в бившата му вече жена Гълъбина. "Синът" им Васил Драганов е инспектор по труда.

Сред останалите звезди, които ще видим, са Стоянка Мутафова - тъща на героя на Нейков, както и Ненчо Илчев - неговият слуга. В допълнение се включва очарователната Деси Бакърджиева, която гледаме във Фамилията. Тук тя е прислужнаца и съпруга на Христо Гърбов. Той пък от своя страна прави прекрасно превъплъщение в богат бизнесмен, свикнал да купува с много пари и любезности комфорта, който му е нужен, за да работи.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha