Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Театър»
Печат

Любовните сезони на Атанас Месечков и Вили Марковска

Ако мислим за любовта като за съвсем естествено чувство, то със сигурност ще я загубим след време. Затова нека се отнасяме към нея като към изкуство, изтъкано от множество неизвестни, макар повечето хора да вярват, че знаят всички подробности.

Истината е, че всеки се крие зад собствена маска и е готов да страда и да гори с надеждата някой да закопнее за него със същата страст. Защото любовта е като пламъче, към което се стремим, за да се спасим от студената прегръдка на самотата. Само че може би цял живот няма да ни стигне, за да научим всички правила на изгарящата страст на лятото, покрила със забрава студения порив на любовната зима, нито копнежа за пролет, скрит в златните цветове на последното есенно листо на клона на живота.

Това е безспорният кръговрат в авторския спектакъл на танцьора Атанас Месечков Любовни сезони, който ще ни разкрие заедно със звездата от Шивачки Вили Марковска. Двамата ще представят новия си общ проект на сцената на Модерен театър на 18 февруари. Затова брюнетката отново влезе в тренировъчната зала, за да си припомни позабравените движения от риалитито Dancing Stars, където двамата се запознаха.

Компания на Наско и Вили ще прави и кубинският хореограф Алфредо Торес, когото помним от предаването VIP Dance по Нова ТВ. Той също ще демонстрира невероятните си умения в областта на танците, за да накара всички зрителите да поразсъждават на тема истинската сърдечна тръпка. На сцената ще видим още носителките на много престижни награди Ива Григорова, Илина Ковачева и Елена Добрикова, професионални танцьори от трупата на Нешка Робева и ансамбъл Българе, както и възпитаниците на Националното училище за танцви изкуства Даниела Пламенова и Даниел Тичков.

Премиерата ще бъде в столицата, но след това групата заминава към Пловдив, Стара Загора, Бургас и Варна.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha
1
Мария | 19.01.2013 12:31
Спектакълът е изцяло АВТОРСКИ проект на Атанас Месечков.Вили Марковска и Алфредо Торес имат специално участие,както и трио "Тенорите".
2
atanas | 19.01.2013 12:22
Ekta e avtorski ne e obsht