Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Театър»
Печат

Радина и Захари в опасна близост

Радина Кърджилова може и да е много влюбена в Деян Донков и отношенията между тях да вървят прекрасно, само че следващата седмица тя ще го замени с младока Захари Бахаров. Актьорите от сериала Стъклен дом ще си партнират отново, този път на сцената на Театъра на Армията. Двамата ще изпълнят главните роли в безсмъртната трагедия на Шекспир Ромео и Жулиета. Премиерата на спектакъла е в сряда (21 март), като след това ще можете да ги видите още в четвъртък и петък.

Като имаме предвид историята в шекспировата творба, можем да очакваме ужасно страстна, но забранена любов. Все пак това не им е съвсем непозната ситуация, защото положението в лентата TILT беше същото. В нея обаче действието се развиваше по комунистическо време, а в постановката ще трябва да препускат назад през вековете, за да открият силата на истинската всеотдайност и неугасващия огън на взаимоотношенията.

Явор Бахаров в ролята на Ромео става малко непохватен, дори малко неуверен заради бремето да принадлежи на враждебен род на своята възлюбена. Жената на неговите мечти обаче е негова пълна противоположност – Радина в образа на Жулиета. Тя е много искрена и непорочна девойка, а любовта е чувство, което я кара направо да лети.

Представлението е под вещото ръководство на Николай Ламбрев-Михайловски, който е използвал превода на Валери Петров. Музиката е на Дони, а съпругата му Нети ще изиграе майката на Жулиета. Образът на дойката пък е възложен на дъщерята на Тодор Колев – Албена. В останалите роли влизат Георги Къркеланов, Веселин Анчев, Ангел Генов, Милен Миланов, Гергана Данданова, Илия Добрев, Мирослав Косев, Стойко Пеев, Тигран Торосян, Йордан Алексиев и Екатерина Стоянова.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha