Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Театър»
Печат

Филип Аврамов прави музикално представление

Коцето от Домашен арест ще зарадва почитателите си с музикална изненада. Талантливият актьор Филип Аврамов, когото сме виждали в заглавия като Кецове, TILT, Шивачки, ще покаже, че се справя прекрасно и с пеенето. Това ще се случи следващия понеделник в Студио 5 от 19:00, когато е премиерата на първия му музикален моноспектакъл Бог Рок.

Представлението e нещо като oneman show, в което той ще изпълни някои от любимите си песни, наблягайки на рок в комбинация с малко блус и солидна доза чувство за хумор. Разходката започва от 60-те години и приключва в наши дни, но след като премине през Muddy Waters, John Lee Hooker до Whitesnake, Metallica и AC/DC.

"За мен този спектакъл е едно върховно изживяване. Впуснах се в него, защото главното действащо лице ще бъде музиката. А тя не се съобразява с пол, раса, политика и интереси и няма езикови ограничения. Музиката е речта на Бог… Бог-Рок", сподели Филип Аврамов.

Идеята актьорът реализира заедно с Дани Рашев и Петър Калчев, с които става близък в театъра. И тримата мечтаели да направят нещо заедно и затова обединили усилия, за да покажат, че приятелската обстановка е задължителна за добрия резултат. Дани е автор на текста, Петър се е захванал с режисурата, а за Филип остава изпълнението.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha