Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Мода» Грим»
Печат

Лимитирана серия календар за 2012

Снимка: Maybelline

Третото издание на календара на Maybelline New York бе представено за първи път в България вчера (19 декември 2011) в столичен клуб. Календарът е вдъхновен от работещите момичета на Ню Йорк, които не се страхуват да експериментират с цветовете. Фотографиите са заснети от Кенет Вилард, гримът е дело на Шарлот Уилър, а стайлингът – на модното гуру Патриция Фийлд, работила в продукции като Сексът и градът и Дяволът носи Прада.

„Моделите пресъздават по един артистичен начин различни типове професии и уникални женски образи, уловени във визиите. Внушението е недвусмислено – всяка жена може да приеме предизвикателството да бъде различна. Лимитираният календар, който представяме за първи път в България, е още един начин да пoкажем креативността на марката и да ви доведем още по-близо до света на Maybelline", заяви Лилия Чаталбашева, маркетинг координатор на компанията за България.

На събитието модната експертка Маргарита Асадурова даде съвети как да се вдъхновим от визиите на календара и да въведем лесно и безупречно модните тенденции в нашия стил. Лимитираното издание вдъхнови make-up консултантите на марката за България да разработят и представят своя прочит на най-новите тенденции в грима за 2012. Те допълнително пресъздадоха две от визиите на живо, в обособени за целта творчески кътове. Прическите на моделите бяха поверени в експертните ръце на Татяна Даскалова от салон Глеймър и Огнян Филипов от салон Рошел.

Почитателите на популярната козметика ще имат възможността да се насладят на уникалните кадри като посетят тематичната изложба в Dada Cultural Bar през месец януари 2012 г.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha