Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Мода» Грим»
Печат

Черен шик в годината на Водната Змия

Снимки: Вера Геровска

Годината на Черната водна змия покровителства всички хора, които се занимават с интелектуален труд, както и тези от вас, които премислят обстойно и внимателно преди да вземат окончателно решение.

Тази година властват черното, бялото, жълтото, червеното във всички свои нюанси, кафявото и златното. Те ще ни носят късмет и успехи. Черният цвят е винаги на мода и е подходящ избор за всеки сезон. 

Днес Вера Геровска от салон за красота Bella Boutuque предлага лесен вариант да вкарате този цвят в ежедневието си. За да се сдобиете с този елегантен маникюр, първо трябва да започнете с полагането на основа, след което може да поставите и един пласт цвят или просто да го оставите така. После направете с черен лак лентички за френски маникюр.

 

В случай че сте положили друг цвят за основа и той е прозрачен или само с брокатени частици, можете да го повторите, за да придадете блясък и върху черното. Довършете произведението си като прибавите акцент с декорация на едно или няколко избрани от вас места. Ако не можете да боравите умело с четката, лесен вариант са и готовите декоративни лепенки. 

На финала запечатайте с топ лак. Така маникюрът ви ще бъде по-издръжлив.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha