Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Мода» Дрехи»
Печат

Акцентите на големите дизайнери

Снимка: Интернет

Да започнем с това, че стилната жена винаги изглежда модерно. Тайната на добрия стил е да подбираме подходящи за фигурата си дрехи и да носим цветове, които наистина ни отиват. Ако смятате, че не можете да прецените сами, се посъветвайте с приятели, които имат усет към модата. Другият вариант е да следите нашата рубрика редовно.

През определен период в миналото модата сменяше своят фаворит в цветовете, но сега на улицата и на подиума хит е еклектиката. Едно е сигурно обаче, в различните колекции на големите модни къщи се отличават естествените материи. Плетивата като жилетки и  пуловери, гарнирани с елементи от естествена кожа, се разхождат по котешката пътечка на големите марки като Кензо, Мисони, Айсберг, Доо-ри, Дакс и др. Те са отличен избор за ежедневния стил в съчетание с пола или прилепнал панталон от тънка вълна и кожен ботуш, стигащ до коляното. 

Бизнес дамите тази зима могат да заложат смело на тъмнозеления към синьо цвят, т.нар син топаз, в съчетание с тъмно червено, бежаво, жълто, оранжево или индиго. Със сигурност няма да сгрешат, ако решат да подменят розовите или светло сини дрехи с гамата на червеното, лилавото или така ефектното „турско” синьо. Не забравяйте скъпи дами, красивият шал с разнообразна орнаментика и естествена материя като кашмир или коприна винаги е красив акцент.

Във вечерните часове можете да се доверите на дълго завръщата се в модата дантела. Тази материя носи духа на романтична изкусителка и придава на жената изтънчен сексапил. Ето затова големите дизайнери продължават да залагат на нея и през тази година, като я подплатиха с фин сатен, много тънък ток и червено червило.

Добрият вкус към дрехите изразява на пръв поглед пред останалите стила и отоношението ви към всичко. Затова ви препоръчваме винаги да носите със себе си и модерната усмивка. 

 

Снимки:
Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha