Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Мода» Дрехи»
Печат

Андреа пуска собствена модна линия

Снимка: Facebook

Андреа ще продължава да бъде все така активна и продуктивна в професионален план и през следващата година. Това тя разкри при гостуването си в Звездно и уточни, че предвижда да представи собствена модна линия и нов албум през 2014.

Певицата сподели, че натоварената й програма донякъде забавя появата на модната марка и магазин, в който ще се предлагат артикулите. Половинката на Кубрат Пулев няма достатъчно време, а всичко зависи от нея и няма човек, който да поеме нейните ангажименти. Главно тя измисляла дрехите и може би затова пускането на модната линия ще остане за следващата година.

Звездата издаде още, че е мислила и за албум, но е преценила, че няма да успее да събере достатъчната песни към момента. Тя има много песни, които не иска просто така да излязат с албума и да не се разгърнат по начина, по който заслужават. Със сигурност обаче до края на годината за феновете ще има още нови проекти от Андреа. Тя издаде, че през този месец ще има много изненади за своите фенове и най-вероятно поне три нови нейни проекта ще се появят на бял свят.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha