Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Мода» Дрехи»
Печат

Морски полъх в аксесоарите

Снимка: www.louloubelles.co.uk

В най-горещите месеци от годината много дами предпочитат да не използват никакви аксесоари, за да не им тежат и да не запарват кожата им. Тава важи с пълна сила за аутфита край морския бряг. Бижутата обаче могат да се превърнат в един прекрасен завършек на тоалета ви и да ви направят още по-красива.

И понеже вероятно повечето от вас се готвят да посъберат малко тен на плажа, ви предлагаме няколко морски предложения, които можете да изработите сами. Така хем ще имате занимание, освен четенето на книги и пиенето на разхладителни коктейли, хем ще бъдете оригинални. Най-лесният вариант е да съберете миди от плажа, да им направите малки дупчици и да ги вържете с ластичен конец като гривна. Разбира се, можете да си купите подобни от всяка сергия по морето, но тази – лично производство, няма да прилича на никоя от тях.

В случай че искате да е малко по-цветна, можете да използвате лака си за нокти и да декорирате мидите или да ги боядисате изцяло. За допълнителен блясък използвайте брокат, още докато лакът не е засъхнал. Ако сте по-сръчни с ръцете, можете да поиграете с въображението си и да нарисувате нещо. Ако пък имате под ръка разноцветни топчета, можете да добавите към гривната и тях.

Рапаните също са изключително подходящи за аксесоари. Ако си намерите по плажа по-малки, можете дори да си направите обеци, като им добавите само кукички за ушите. Разкрасяването им отново зависи от вашите лични предпочитания. Ако пък имате повече време, можете да си поиграете и да измислите някаква интересна комбинация с мъниста, перли, кристали, стъклени, полускъпоценни, керамични и каквито се сетите още камъни.

Предложенията ни са идеален вариант да запазите събраните миди и рапани през лятото, а и няма да се чудите къде да ги съхранявате. Дайте поле на въображението и вложете емоция в летните си аксесоари!

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha