Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Мода» Дрехи»
Печат

На 33 жените най-доволни от аутфита си

Снимка: http://fashion-design-course.com/

Всеобщото мнение е, че дамите са много суетни по отношение на визията си. В интерес на истината и представителите на силния пол обичат да се грижат за външния си вид, защото в природата на човека е да се опитва да се хареса на останалите. Затова и се стараем да се обличаме така че да направим добро впечатление.

Според специално проучване, направено от популярна модна марка, повечето жени са най-доволни от вида си, когато са на 33 години. Когато отварят албумите със старите си снимки, именно това е възрастта, в която изглеждат най-добре. Тогава модните разочарования спират и най-накрая започват да харесват стила си.

Резултатите показват, че две на всеки пет жени поглеждат снимките от тийнейджърските си фотоси с ужас. Най-голямо затруднение в избора на дрехи изпитвали на 24 години, защото тогава се опитват плавно да преминат от младежки стил към женска елегантност. Въпреди това обаче, всяко пето момиче признава, че още пази по някое модно бедствие в гардероба си, защото така си напомняли за миналото.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha