Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Мода» Обувки»
Печат

Високите ботуши пак са на мода

Метеорологичните условия ни подсказват, че е крайно време да захвърлим обувките, ако все още не сме го направили. Вече трябва да помислим как да стоплим краката си и високите ботуши определено са най-добрият вариант.

Ботите тази година остават на заден план, защото на мода през настоящата зима ще са високите ботуши, стигащи до коленете. Именно такива модели представиха различните дизайнери. Моделите варират от класически с изчистен дизайн и елегантни с високи токчета до модерни варианти с открити пръсти и атрактивни платформи от козина, които едва ли са най-практични за ежедневна употреба. Все пак ако искате да блеснете на някое парти, може да се пробвате и с по-екстравагантен избор.

Височината на токчето също варира и зависи от личните предпочитания. Предложения има най-различни – с тънки или дебели токчета, скосени, трапецовидни, четвъртити. Ако предпочитате комфорта, имате и изобилие от равни ботуши. Има много стилни модели с изчистен дизайн. Впечатление правят модели с връзки, капси, каишки и други интересни елементи, които се съчетават страхотни с чанта с подобни украшения.

Цветът, който доминира, отново е черният. Причината за това е фактът, че той може да се комбинира с всякакъв тоалет. Освен това изглежда много елегантно. Все пак ще намерите този сезон и модели в червено, вишнево, синьо, тъмносиньо и тъмнозелено. Те обаче могат да се приемат като някакво изключение.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha