Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини»
Печат

Антонина впечатли Лейди Гага

Снимка: Diapason Records

За страхотното шоу, което световноизвестната звезда Лейди Гага направи миналата вечер, няма какво повече да говорим. Емоциите на почитателите, имали шанса да видят уникалния спектакъл на живо, все още не са се успокоили, а и едва ли скоро еуфорията от видяното ще отшуми.

Че от Чудовището, както самата тя се нарича, се впечатлиха дори хора, които не са сред най-ревностните й фенове, спор няма. Само че по-интересното е, че Гага се впечатли от наша поп-фолк дива. Става въпрос за очарователната брюнетка Антонина от Diapason Records. И за да не ви държим в излишно напрежение, веднага ще издадем, че след концерта си в София Лейди Гага сподели в профила си в Twitter част от текста на песента й Шматка.

От музикалната компания на Антонина побързаха да опровергаят зложелателите, заподозрели нашата певица, че собственоръчно е изфабрикувало този слух. Истината била, че брюнетката, която неотдавна се раздели с продуцентите си от Sunny Music, всъщност научила любопитната информация от интернет, защото не е сред почитателите на ексцентричната мегазвезда и не се интересувала кой знае колко от посещението й у нас.

А текстът, който Лейди Гага пуснала в социалната мрежа, гласял:

"Mamina sladka, az sum si shmatka" is what they sing in Bulgaria. Not coming.

В превод това означава: Мамина сладка, аз съм си шматка - това пеят в България. Няма да ходя!

Така излиза, че Гага не е съвсем положително впечатлена от същността на поп-фолк поезията у нас. По-късно съобщените било изтрито от профила.

Що се отнася до Антонина, тя пък е поласкана от вниманието именно към нейн проект.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha