Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Интервюта»
Печат

Алфредо Торес: Критичен съм, защото съм перфекционист

Снимка: Facebook

Кубинският танцьор и хореограф Алфредо Торес напоследък стана доста активен на Малкия екран. Участва за кратко в историческия сериал на TV7 Дървото на живота, журира в музикалното шоу Dancing Stars по Нова ТВ и се пробва в имитирането на световна звезда в шоуто Като две капки вода по същата телевизия. Покрай участията му в различни предавания досега знаем, че е малко критичен към хората, които се учат да танцуват. Причината за това обаче е фактът, че е перфекционист и освен това вярва, че така може да амбицира всекиго да даде повече от себе си и да покаже по-добри резултати.

Привет, Алфредо! Виждали сме те в различни риалити предавания и като жури, и като участник. Коя роля ти допада повече?

И двете ми харесват. Обичам да бъда на сцената, но също така ми допада и да коментирам представянето на други участници.

Обаче си малко критичен...

Да, така е. Проблемът е в това, че съм перфекционист, защото съм професионален танцьор. Затова искам всичко да се направи както трябва. Вярно е, че те са силни в нещо друго, но моята задача е да оценявам какво правят в шоуто. Много от тях могат много повече и като ги критикувам, ги карам да покажат максимума от уменията си.

Кой от участниците в Dancing Stars се справя най-добре?

Нямам предпочитания към някой, защото всички са ми симпатични. Най-добре засега обаче се справят Део и Глория. Люси също беше много добър, въпреки килограмите си.

Би ли се включил в друг тип риалити?

По принцип ми е интересно и бих се включил. Аз съм аз и се представям натурален.

Всеки ли може да се научи да танцува?

Да, само да има желание, няма проблем. Реално всичко зависи за кой танц точно говорим. Класическият балет е най-труден, защото трябва да се учи още от малък. Латино танците също са трудни, защото участват всички части от тялото.

От колко години се занимаваш с това нещо?

33-34 години танцувам вече и никога не съм искал да сменя танците. Ако правя нещо друго – музика, театър, то винаги по някакъв начин е свързано с танците.

Имаш ли амбиции за това какви да станат децата ти?

Не, те ходят на училище и когато пораснат, сами ще изберат каквото им харесва. От малки ги водим на спорт, танци, за да имат култура на движение. Когато бях малък, аз ходех на бокс. Той много помага и за танците, защото има някои общи неща – да имаш добра хармония и синхрон, само че стойката на боксьорите е малко по-събрана, защото трябва да се пазят. По принцип известният боксьор Мохамед Али е бил танцьор на ринга.

Видяхме те и като актьор...

Да, играя музикант, който свири на контрабас. Доколкото знам, се появявам само в няколко епизода на сериала Дървото на живота, но съм много доволен от това колко професионално работи екипът.

Какво ти харесва в България?

Имам повече работа и семейството ми е тук. Иначе в България е много различно от Куба и хората са различни като поведение и излъчване. Това, което се говори, че хората тук и в Куба са еднакви като темперамент, не е вярно. Там са много по-отворени. Например ако си вкъщи, може някой непознат да ти звънне на вратата и да ти каже: Може ли да ползвам тоалетната? Това е нещо нормално и никой не се притеснява, че не се познавате. Също така пълните хора не се обиждат, ако им кажеш, че трябва да свалят някой килограм. В Куба приемат тези неща нормално и с позитивно настроение.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha