Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Интервюта»
Печат

Фънки: Криско е рецитатор на гаражно ниво

Още в първата вечер на шоуто Музикална академия по TV7 стана ясно, че ще има сериозни противоречия между представителите на журито. Комисията започна спорове за представянето на Коцето Калки, а във втория епизод разправията се заформи около появата на хитмейкъра Криско.

Според Димитър Ковачев-Фънки неговото място изобщо не е там, защото той бил рецитатори, а хората в Академията трябвало да демонстрират гласови данни. Все пак не е съвсем негативно настроен към него и се надява в бъдеще младокът да го изненада.

Вижте какво разказа за актуалните звезди Фънки пред рекламната агенция OT-DO consult.

Защо според теб Криско не може да пее?

Защото си няма и понятие от пеене, няма никаква вокална подготовка. Снощи видяхме един рецитатор на гаражно ниво, който направи ужасяващо, носово изпълнение на песен на Гери Мур, едва го издържах. С това тънко, носово гласче ми се струва доста посредствен като певчески заложби, но се оставям да бъда приятно изненадан от резултатите от престоя му в Академията.

Коя от днешните звезди на българската сцена, които снощи влязоха в Академията, се представи най-добре?

Дичо пя безкомпромисно, както и Поли, която също беше много добра.

А останалите?

Изпълнението на Сантра беше настръхващо фалшиво и съм доста песимистично настроен за представянето й като цяло. За Лора Караджова има надежда, ако се успокои и се научи да диша.

Какво е мнението ти за бенда?

Акага са абсолютни професионалисти, категорично най-добрият български бенд, но както казваше покойният Вили Казасян: „Когато ние свирим едно, а те пеят друго, няма как да стане." Акага правят всичко възможно да помогнат на участниците, но и тяхната магия си има лимит.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha