Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Алекс Раева мечтае да се гмурка в Мексико

Снимка: Facebook

Алекс Раева е пример за успешна и красива изпълнителка. Наскоро дори американците я забелязаха и й обърнаха почетно внимание. Изпълнителката сподели своите тайни за красива фигура и кожа.

Преди няколко години Алекс се запалва по дайвинга и от тогава това е най-голямата й страст. Половинката на DJ Дончо сега използва всеки свободен момент, за да се наслади на любимото си хоби заедно с най-близките й хора. Този спорт обаче има своите рискове.

Алекс разказва, че когато отива да се гмурка, прекарва една седмица на лодка и няма как да се скрие от слънцето. След многократното влизане и излизане от водата лицето й е изгоряло и изсъхнало. Певицата задължително се маже с пречистен зехтин, който има благоприятен ефект върху кожата на лицето. Александра е на мнение, че грижата за лицето трябва да започне от рано, а не когато вече е прекалено късно. Тя залага на луксозната козметика, защото качествата й са доказани.

Изпълнителката сподели, че няма търпение след края на ангажиментите си това лято да замине за Индонезия. Това ще е поредната дайвинг дестинация. Отскоро певицата се вълнува от пещерно гмуркане и затова мечтае да посети Мексико. Там са едни от най-големите пещери в света.

Раева разкри, че поддържа фигурата си изцяло със спорт. Тя не си падала по стриктните диети, защото била голям чревоугодник. Преди тя редовно посещаваше фитнес залата, но отскоро е заменила фитнеса с американската програма Power 90 Extreme. Тя се провежда в рамките на три месеца и е изключително тежка. Алекс прави по 100 лицеви опори наведнъж, но за сметка на това може да си хапва каквото си поиска.

Save & return to list

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha