Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Алисия: Венета си прави предаването на мой гръб

Снимка: Facebook

Алисия за пореден път използва страницата си във Facebook, за да опровергае невярна информация, появила се в публичното пространство. Става въпрос за казаното от Венета Райкова в дебютното издание от новия сезон на предаването Горещо по Нова ТВ. Водещата без никакви притеснения коментира взаимоотношенията между Алисия, Николета Лозанова, Валери Божинов и Ники Михайлов. Освен това тя си позволи да цитира изявления на Алисия от нейн профил във Facebook, който се оказа фалшив. По този повод изпълнителката написа в социалната мрежа следното:

"Благодаря на всички мои почитатели за фен страниците, които са ми направили. Но когато някой се представя за мен и пише и коментира от мое име (като в случая с Алисия Дойчева), не мога да си замълча - ще алармирам за нередността, моля и вие да ми помогнете.За пореден път ще кажа, че ALISIA (Official) е единствената ми официална страница във Facebook. НЯМАМ ЛИЧЕН ПРОФИЛ.

Надявам се това да стане ясно и на уважаемата журналистка Венета Райкова, за да не заблуждава зрителите си с цитати от фалшиви страници или профили, опитвайки се отново да си направи предаването на мой гръб, понеже аз интервю няма да й дам, докато срещам такова отношение от нейна страна.

Хубава седмица на всички!"

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha