Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Анелия: Коко не ми е платил нито една песен или текст

Снимка: Георги Малев

Анелия бе гост в предаването Преди обед по bTV, където за пореден път отвори душата си пред телевизионните зрители. Изпълнителката поговори откровено за отношенията с дъщеря си и с нейния баща, за музикалната й кариера и за това има ли мъж до себе си в момента. Певицата призна, че след раждането на Ивон е имала страшно много участия и не е успявала да намира достатъчно време за детето си. Не си спомня да й е пяла и детски песнички и най-вероятно това е правела нейната майка, която много й е помогнала в отглеждането на Ивон.

Певицата не се гордее много с този факт и с тъга си спомня как винаги е бързала за следващото участие и е пропуснала доста важни моменти от израстването на дъщеря й. Винаги обаче се е старала да прекарва пълноценно времето си с Ивон, която често й е казвала, че много й липсва. Сега нещата са малко по-различни - Анелия има повече време, а и дъщеря й е по-голяма и проявява повече разбиране. Всяка свободна минута двете прекарват заедно, разговарят си като възрастни и имат хармонични отношения.

Анелия се разбира много добре и с бившия си съпруг Коко Динев, който е баща на Ивон. Двамата са запазили добрия тон помежду си, защото са интелигентни хора и смятат, че така е редно.

Звездата опроверга твърденията, че Коко е спонсорирал нейната кариера, когато са били заедно. Тя категорично заяви, че той не й е платил нито една песен или текст, защото тогава си е имала продуцент, който сам е движел нещата. Коко я ухажвал с подаръци и билборди с нейния лик, но не е давал пари за нейните проекти.

Певицата призна, че в момента има мъж до себе си и се чувства обичана, но не пожела да разкрие нищо повече за връзката си. Тя е благодарна на съдбата за всичко, което й се случва и твърди, че всеки ден трябва да благодари на Бог за това, което има. Чувства се истински щастлива и се надява това да продължи и в бъдеще.  

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha