Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Аштън Къчър с мистериозна блондинка

Снимка: Celebuzz

В последно време името на Аштън Къчър бе свързвано с Риана и Мила Кунис, но във вторник, 34-годишният актьор бе забевязан в компанията на мистериозна блондинка.
Звездата от Двама мъже и половина поръча кафе на себе си и новата си приятелка в кофишоп в Лос Анджелис и не след дълго тръгнаха слухове за това, че те се срещат.

Двамата се разхождаха на ръка разстояние, след като излязоха от кафето. Макар и отдалечени един от друг двамата изглеждаха платонично свързани. 
Слухът за връзката на Аштън с бившата му колежка от филма That ’70s Show - Мила Кунис бяха опровергани от представител на актрисата, който каза:
"Те са приятели от години и са били на вечеря с куп приятели. Те не се срещат".
За пояснение ще добавим, че в неделя (15 април) Аштън бе забелязан да вечеря заедно с приятелите си Мила Кунис, Уилмър Валдерама и Лора Препън.

Тук възниква въпроса каква е връзката на 34-годишния Къчър с мистериозната блондинка?
Наскоро актьорът бе избран за ролята на Стив Джобс в предстоящата лента Jobs: Get Inspired.
Изборът на продуцента Марк Хълм не е случаен, защото според него именно Аштън е идеален за ролята. "Филма ни разказва за ранните години на Apple, когато Джобс е бил около 20 годишен. Трябваше ни актьор, който да покаже не само младостта на Стив, но и сложният му характер", добави той.

От тук стигаме до заключението, че "мистериозната блондинка" е или настояща колежка по новия му проект или настояща половинка. Е, остава само да чакаме, за да разберем каква е истината.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha