Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Венета Райкова нападна грубо Черната Златка

Снимка: Facebook

Венета Райкова се заяде със Златка Димитрова в социалната мрежа Facebook. Водещата написа на страницата си, че в събота в Горещо ще гостува плеймейтката и тя ще разкрие истината за себе си.

Последваха множество коментари, в повечето от които хората изразиха възхищението си към благородната постъпка на Злати да дари наградата си на Боби. Водещата коментира факта, че победата на плеймейтката във Big Brother All Stars не е заради нея самата, а заради каузата, че е събирала пари благотворително именно за болния Боби.

Появи се обаче върла защитничка на бургазлийката, която се противопостави на водещата и двете си размениха доста остри коментари. Ето какво написаха те:

Десислава Запрянова: "Нямам търпение да видя Златка Димитрова. Много е харесвам, тя е земен и изключително импулсивен човек. Радвам се, че нейната кауза успя. Дано всички, които са в нужда, имат късмета и шанса да се излекуват".

Венета Райкова: "Тогава Деси да те питам - нейна ли е победата или на Боби? Не се оставяй лесно да те манипулират".

Десислава Запрянова: "Да, мисля, че е на Боби. И че чрез каузата си, тя успя да победи. Но не мисля, че това е лошо, щом се е помогнало на човек в нужда".

Венета Райкова: "Момичето кара модерен джип за над сто хиляди!! Лесно й е да дари наградата си за 50 хиляди,.. Освен това ако искаш да правиш добро, защо ти е да влезеш в тази къща и да го правиш публично? Да си правиш реклама с чуждата болка?? Айде моля ти се".

Десислава Запрянова: "Може би, защото там - в Къщата, е именно голямата аудитория, както и се видя всъщност. И нямаше начин така да не се съберат средствата. Въобще... има ли значение как са се събрали, щом все пак са се събрали. А доколко е редно, и ако това е някакъв пиар, мисля, че само Златка Димитрова може да отговори на този въпрос. А и аз, ако имам възможност, бих карала джип за хиляди. Лошо няма. Стига в душата си да си добър човек".

Венета Райкова: "А дали е? Ти как би се почувствала, ако гледаш по телевизията друга жена да вика на мъжа ти, че иска бебета от мъжа ти? А как би се почувствал синът ти? Защото Миро все още е женен и има 10-годишен син, на когото сигурно се подиграват в училище заради нея?".

Десислава Запрянова: "Тези неща по-принцип са семейни и се решават в семейството. Но изнесени на показ пред цяла България... меко казано, ще предизвикат въпроси и болка. За съжаление, децата страдат най-много от всичко, но мисля, че повече биха страдали, ако виждат родителите си заедно, но всъщност отдалечени, вечно каращи се и мърморещи. Това е бреме и ненужда негативна тежка енергия. Никой не е застрахован от раздяла. Въпросът е дали тя ще е по цивилизован начин. А за всичко останало, се надявам да разберем повече от теб - в събота от 22:10 по Нова".

Венета Райкова: "За да приключа темата - само да попитам ако един човек е наистина добър и иска да помага, не е ли по-добре да си продаде джипа за над 100 хиляди и, без да афишира, да дари собствените си пари на Боби, а не да чака на sms на бедните хора?"

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha
1
KOZ | 22.12.2013 09:35
bravo veneta!zlatka e merkantilna!ne ia gledam ne ia i xaresvam napravo se 4ydia kak idiot ia e izbral za mis pleimeit.