Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Венета Райкова отново разби конкуренцията

Снимка: Facebook

Венета Райкова за пореден път доказа, че е истински професионалист и с право е на върха вече дълги години. Водещата е успяла да убеди Златка Райкова да даде ексклузивно интервю само и единствено в предаването Горещо.

Плеймейтката от години не е във всяко предаване и във всяко печатно издание, но изглежда не е устояла и е приела поканата на Райкова. По този начин Венета натри носа на своята конкурентка Николета Лозанова и заяви, че Горещо е на върха от 10 години, защото при нея отиват най-скандалните и актуални гости.

"Само в Горещо - Златка Райкова и новото й гадже с първо тв интервю след две години мълчание!! Ще останете изненадани от всичко, което ще чуете от тях.... Горещо - предаването, в което се случва това, за което другите предавания мечтаят!!", написа водещата в профила си във Facebook.

За да затвърди още повече позициите на предаването си, Венета допълни следното:

"Тази събота ще е още по-интересно!! Знаете, че Горещо е единственото предаване, в което дадоха интервюта и Зорница Линдарева и Моника Валериева, а сега и Златка Райкова!! Златен шлем!! 10 години в Горещо избирам за вас най-интересните гости и задавам най-интересните въпроси!! Поклон на вас, скъпи зрители и приятели!! И на всички, които 10 години ми се доверяват в студиото ни!!"

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha