Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Виктория Цветанова стана Miss Exclusive of Bulgaria 2014

Снощи, 3 юли на пищна церемония в Galaxy Live Club в Пловдив водена от Славена Вътова и Наско Михайлов се проведе финала на конкурса Miss Exclusive of Bulgaria 2014. По време на събитието в препълнения клуб се представиха всички 13 момичета. Първият кръг беше с рокли на новосъсдадения лейбъл Bless by Zlatka Raykova. Самата Златка беше член на журито и гледаше зорко всички участнички. Тя връчи и специална награда Лице на Bless by Zlatka Raykova на Евелин Николова.

Във втори кръг момичетата дефилираха с бански костюми, предоставени от Ivet.bg. Те избраха за свое лице Анита Маркова.

Третият и финален кръг беше с официалните рокли на PK Fashion House. Собственичката на марката Пембе Кенан избра за лице на фирмата си Симона Якимова.

Награди връчи и марката за луксозни ръчно-изработени бижута Desire Mark. Собственичката Десислава Маркова връчи на всяка от победителките гривна уникат от лунен камък. За лице на бранда бе избрана първата подгласничка Евелин Николова.

Специални награди връчиха още Spa Demetra, Dary Travel, HiLife, Victoria Group, Landmark Creek Hotel, шампанско Henkel, модния сайт Fashion Sence и Олинеза България.

През август Камелия Аврамова и Виктория ще летят за Турция, където Вики ще се бори за наградата от 50 000 евро. Още в началото на следващата седмица започва работата по третото издание на Miss Exclusive of Bulgaria - 2015. Лицензианта за България заявява категорично, че следващата година ще станем свидетели на най-мащабното и бляскаво шоу, случвало се до момента в България.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha