Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Влади и Ирен напуснаха къщата с усмивка

Снимка: Nova TV

Влади Данаилов и неговата майка Ирен Кривошиева са поредните съквартиранти, които напуснаха къщата. Двамата си тръгнаха от Vip Brother по Нова ТВ, след като събраха най-малка подкрепа от зрителите, които решиха в надпреварата за голямата награда да продължат да се борят Бони и Николай Мартинов.

Аудиторията за пореден път подкрепи певицата, която събра 57.1 процента от зрителския вот. Ники спечели 26.2, а Влади и майка му - 22.1%.

В студиото Ирен и Влади бяха подкрепени от майката на Ирен - Лилия Кривошиева. Тя заяви, че е доволна от развоя, защото според нея къщата не била за дъщеря й. Освен това хората вътре не били на нейното ниво и искали да я съсипят.

Двамата напуснаха шоуто с усмивка, разцелуваха се с останалите съквартитанти и заявиха, че са щастливи. Ирен и Влади имаха много противници, но и доста хора, които следяха изявите им с интерес. Факт е, че те бяха доста интересни участници, защото повечето неща, които се случваха в къщата, бяха свързани с тях. Те дори бяха замесени и в най-лютите скандали в шоуто.

Със сигурност тяхното напускане ще се отрази на шоуто, а и на съквартирантите. Предстои да разберем дали двамата ще липсват на съквартирантите или пък никой няма да си спомня за тях. 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha