Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Владо Данаилов отряза дългата си коса

Снимка: Nova TV

Вторите номинации в настоящия сезон на Vip Brother бяха снощи. Първата номинирана за изгонване от къщата беше Бони, но това не го определиха съквартитантите. Тя беше капитан на отбора, който загуби играта, организирана от Big Brother и затова тя ще трябва да се бори за оставане в шоуто.

Вторият номиниран за изгонване беше Владо Данаилов, а следователно и майка му, защото те се водят като един съквартирант. Всички го обвиниха за това, че не се къпе, мирише и прави някои неприлични неща пред останалите. Много категорична беше Марияна Попова, която заяви, че не може да живее и ден повече под един покрив с Владо.

Капитан на победилия отбор беше Кристина Патрашкова, която определи третия номиниран за изгонване. Журналистаката назова Аксиния, а причините за това са, че не е толкова активна и е безинтересна. Певицата беше номинирана и от някои други съквартиранти, според които тя не е успяла да се впише в обстановката в къщата.

По време на номинациите впечатление на зрителите направи това, че лицето на Владо не беше показано. Ники Кънчев не разкри защо, а каза само, че тази вечер всички ще бъдат изненадани, защото ще видят един различен Владо. Изненадата вече е факт- Владо е изцяло променен, защото се е обръснал и е отрязал дългата си коса. Не е ясно какво е накарало младежа да направи тази промяна и дали в това нямат пръст проуцентите на риалити формата. Това обаче не е толкова важно- по-важно е, че с новата си визия Владо изглежда много по-добре.

В къщата влезе и един нов участник, който обаче засега няма да разкрива истинската си самоличност. Интимната приятелка на Люси Дяковска- Камелия, се представи на съквартирантите като София, която е била тайна любовница на германския принц Алберт.

Със сигурност предстоят много интересни моменти покрай мисията на Камелия, която ще остане като пълноправен участник в шоуто, ако се справи успешно със задачата си.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha