Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

В понеделник двама ще напуснат Vip Brother

Снимка: Nova TV

В къщата на Vip Brother се проведоха поредните номинации. Юлиян Константинов и Николай Мартинов се изправиха един срещу друг като капитани на отборите в елиминационните игри. Survivor-ът бе служебно номиниран след доста оспорвана битка и победа за отбора на оперния певец. След предложенията на всички съквартиранти стана ясно, че на елиминации отиват още Димитър Ковачев-Фънки и Кристина Патрашкова.

Като Глава на къщата Юлиян имаше правото да номинира съквартирант измежду всички и той посочи Благой Иванов-Багата. Обоснова се с това, че за Багата не е добре да стои повече в тази къща, защото не можел да се възстановява и не било добре за неговото състояние. Самият Big Brother не повярва напълно на думите на Юлиян и го попита според него какви са шансовете на Багата да спечели риалити формата, а също така и дали Юлиян иска да си тръгне като победител. Той отговори, че не иска да спечели и за негово съжаление Багата нямал големи шансове да стане победител.

По този начин за първи път през този сезон на елиминации отиват 4 съквартиранти. По-интересното е, че те са все силни претенденти за спечелване. Може би вече участниците ще започнат да се номинират стратегически и тези, които желаят да победят ще започнат да разчистват пътя си към победата.

Къци Вапцаров сега малко ще си отдъхне, защото няма да бъде на елиминации. Той и Камелия обаче събраха доста точки, но все пак успяха да се разминат и тази седмица ще си живеят спокойно. Снощи Big Brother съобщи, че в понеделник двамата от съквартирантите ще си тръгнат от шоуто. 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha