Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Галена: Нямам време да създавам приятелства

Снимка: Facebook

Галена вече дълги години е сред най-успешните изпълнителки у нас. Тя може да се похвали с успешна 10-годишна кариера и безброй верни фенове, които не спират да й показват любовта си по всякакви начини. Изпълнителката успява да поддържа интереса на меломаните дори в моментите, в които не е особено продуктивна.

В предаването Преди обед по bTV певицата призна, че не е спирала да работи, но е направила така, че никой да не усети липсата й. Изиграла си е правилно картите и сега е безкрайно щастлива, защото успоредно с кариерата си е успяла да създаде и прекрасно семейство. За това много й помогнал Галин, който много допринесъл с това, че не я спира, а я стимулира.

Звездата споделя, че най-близките й приятелства са още от времето, когато не е била известна. Сега не й оставало време да създава приятелства, но старите щели да си останат за цял живот. За Галена приятелството не е само да ходиш по заведения, да пляскаш и щракаш с пръсти. По-важно било в трудни моменти да знаеш, че има на кой да разчиташ и на кого да споделиш болката си.  

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha