Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Гергана Димова се татуира от любов

Снимка: Diapason Records

Гергана Димова си направи интересна татуировка на рамото преди броени дни. Младата изпълнителка на Diapason Records избрала да изографисат по тялото й определен текст, с който да изрази голямата обич към своя брат. Певицата на Поканен си отдавна обмисляла идеята да си направи някакъв татус, но все отлагала момента. Най-накрая се престрашила и изписала на задната част на рамото си думите My brother, my lion (Моят брат, моят лъв).

Причината да избере точно тази фраза е нейната огромна любов към брат й Пламен.

„Двамата сме изключително близки. Той е по-голям с 3 години от мен и винаги ме е подкрепял. Знам, че във всеки един момент мога да разчитам на него за абсолютно всичко”, сподели светлооката красавица.

„Ето защо реших татуировка да е посветена на брат ми и да изразява моята безгранична обич към него”, допълни още тя. Гергана Димова разказа още, че брат й нямал ни най-малка представа за нейните намерения да се татуира. Тя запазила всичко в тайна до последния момент и чак когато била готова с татуса, му го показала. Той много се изненадал и, разбира се, бил силно развълнуван от специалния жест на малката му сестра.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha