Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Глоба от $66 000 за хакнатите голи снимки на Скарлет Йохансон

Човекът, който хакна голите снимки на Скарлет Йохансон от личния й компютър, ще се наложи да заплати на актрисата обезщетение в размер на 66 000 щатски долара. Това е най-малката рестрикция, която правителството на САЩ може да предприеме, освен заведеното съдебно дело. Правителството е подало нови документи с окръжния съд в Калифорния, според които хакерът Кристофър Чейни трябва да бъде наказан за извършените от него престъпления.

Чейни е обвинен и е признал вината си на 9 посегателства върху лични данни. Според американския сайт Tmz той трябва да бъде осъден на 71 месеца затвор като заплати на 'жертвите' парично обезщетение.

На Кристина Агилера трябва да заплати $7500, $66 179.46 на Скарлет Йохансон и  $ 76 767.35 на актрисата Рене Олстед. Паралелно с това Чайни трябва да заплати още $ 10 000 на фонда за здравеопазване AFTRA. Присъдата на Кристофър ще бъде определена на 23 юли тази година.

Скарлет Йохансон, Кристина Агилера и Рене не са единствените звезди станали жертва на хакери. Вижте още кои звезди хакнаха.

 

 

 

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha