Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Годината на Дървеният Кон

Снимка: shambhala.org

Годината на Дървеният Кон започва на 31-ви януари 2014 година и завършва на 18-ти февруари 2015 година.

Тя ще бъде изпълнена с много емоции, страст и експанзивност.
Конят възнаграждава честността, дисциплината и правилното мислене.

Тази година хората ще бъдат по-снизходителни и кооперативни. Това е момента за пътуване, партита и обществени събития.
Работата в сътрудничество ще извади най-доброто от всеки. Целите ще се постигат по-лесно, когато се работи заедно, с обща цел и в търсенето на общо решение.

Семействата, които работят заедно или имат общ семеен бизнес могат да получат нови вълнуващи възможности през първата половина на годината. Втората половина на годината ще ви накара да следвате сърцето си.

За да постигнете успех в начинанията си, е необходимо да бъдете търпеливи и отговорни.

Много от вас ще бъдат поставени на кръстопът, а за вземането на правилно решение ще ви се наложи да прибегнете до повече смелост, гъвкавост и оригинални решения.
Предизвикателствата, които ще застанат на пътя ви ще ви накарат да бъдете по-уверени и да не се съмнявате в правилността на взетото от вас решение.
Дървеният Кон насърчава бавния растеж и практическите решения. Упоритият труд, както и творческите иновативни решения, които обещават положителни резултати.

Тези от вас, които се поддадат на прекалено голям оптимизъм, ще се окажат натоварени с много ангажименти, които няма да успеят да спазят, а с това идва и разочарованието.
Не се колебайте и споделяйте с другите. Ако ви е нужна помощ, помолете.
Отделете време и се погрижете за себе си. Понякога най-доброто нещо, което можете да
направите е да си вземете почивка и да отидете сред природата.

Годината е наситена с много емоции. Тези от вас, които са готови да разкрият чувствата си и да бъдат честни както със себе си, така и с другите, ще изпитат усещането за свобода и изцеление.
Любовта е навсякъде. Годината на Коня ще донесе много щастие в личните отношения, които съвсем естествено ще преминат на следващо, по-горно ниво.
Браковете тази година обещават хармония, радост и стабилност.

Родените в годината на Тигъра, Коня или Кучето ще се радват на много положителни вибрации и енергия, която ще ги направи доста популярни. Ще се забавлявате с приятели и ще подобрите значително самочувствието си. Споделете чувствата и емоциите си.

Родените в годината на Плъха, Дракона и Маймуната ще имат възможност да се забавляват повече и да рапотят по-малко. Ще бъдете готови да поемете повече рискове, за да получите това, което искате. Имате силна интуиция и огромен творчески заряд! Дори и да искате да сте лидери, по-лесно ще бъде за вас да бъдете отборен играч.

Родените в годината на Вола, Змията и Петела ще използват търпението и решителността за постигането на успехи в начинанията си. Интуицията и преценката ви за дадени ситуации и хора ще бъдат изключително точни. Ще бъдете изключително харизматични. Годината е идеална за научни изследвания и развитие на уменията във всяка област.

Родените в годината на Заека, Козата и Свинята ще бъдат уважавани на работното място. Ще бъдете много тихи, но ще играете важна роля както в личен, така и в професионален план. Оставете се на течението и заложете на всичко това, което ви носи радост и удовлетвореност в живота.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha