Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Гола снимка на кърмещата Веселина Попова разбуни интернет (16+)

Снимки: Начо Каменов - Кубето

Снимка на семейството на чаровната певица и актриса Веселина Попова, стана повод за разгорещени коментари в мрежата през последните две седмици. Кадърът е част от фотосесия на майстора на актовата фотография Начо Каменов – Кубето и е заснет едва двадесет дни след раждането на малкия Никола. След публикуването на снимката в профила на автора заваляха поздравления за идеята и реализацията на проекта, който включва основно сърдечната половинка на изпълнителката – моделът и мениджър на караоке бар Александър Беседин. 

Свързахме се с Веси, с молба да ракзкрие малко повече информация за въпросната сесия, както и за живота и бъдещите си проекти. Ето какво отговори тя на нашите въпроси:

Всъщност снимките са от преди малко повече от година. Тогава синът ни беше едва на 20 дни. Позволих публикуването на една единствена по-разголена снимка, защото смятам, че е красива. Начо Каменов е фотограф, който улавя „душата“ на момента. В неговите сесии голотата по никакъв начин не би могла да се свързва с порнография, а с красота, изящество и изкуство. Плюс това с въпросната снимка заявявам, че заставам твърдо зад кърменето. Няма нищо по-съкровено от тази връзка между майка и дете. А и е най-полезното нещо за едно новородено.

Цялото интервю на Gossip.bg с талантливата красавица може да прочетете тук.

Снимки:
Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha