Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Даяна ще празнува Коледа със семейството си

Снимка: Facebook

Даяна зарадва своите почитатели в Берлин в края на отиващата си година. Изпълнителката им достави голямо удоволствие, пеейки на живо своите хитове и заразявайки ги с добро настроение. Специално за тях изпълни и някои от най-обичаните фолклорни мелодии, за които присъстващите сякаш бяха зажаднели. Блондинката е изключително доволна от факта, че новата й песен Върни ми любовта е добре позната в Германия и се наложило да я изпълни няколко пъти.

Певицата и нейните фенове в Германия си обещаха още срещи след Нова година, за да се забавляват отново заедно с най-горещите български хитове. Домакините се постараха тя да се чувства като истинска звезда и положителните емоции я съпътстваха по време на престоя й в Берлин. Наред с разходките сред забележителностите на немската столица, те я изненадаха и с вечеря в един от най-популярните ресторанти в града. Чаровната изпълнителка се възползвала от възможността да обиколи магазините и да купи коледни подаъци за любимите си хора.

В Звездно тя сподели, че на Коледа ще бъде със своите сестри и семейството си в родния Благоевград. Новата година ще посрещне в Гоце Делчев, а компания ще й правят всички, които са решили да празнуват там. 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha