Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Денислав попречил на кариерата на Соня Немска

Снимка: Facebook

Соня Немска бе категорична, че връзката й с Денислав много е попречила на кариерата й. Тя направи това признание в предаване на известно наше радио. Изпълнителката сподели, че любовта им била голяма, бурна, но и доста мъчителна и затова тя смята, че повече е изгубила от нея. По някое време осъзнала, че той вреди на кариерата й, но била лудо влюбена и не можела да се раздели с него дълги години.

Най-голямата му грешка била, че той осъзнал коя е Соня и каква жена е. Той искал на нейн гръб да спечели слава, за която тя постоянно му говорела, че не му трябва. Освен това Денислав не се радвал на нейните успехи и на популярността й, а по-скоро се радвал на нейните неуспехи. Певицата допълни, че е по-силна, когато е сама, защото тогава е по-амбицирана и няма кой да я дърпа назад.

Звездата на телевизия Planeta коментира, че в началото на кариерата си е залагала предимно кавъри на гръцки песни. По-късно обаче преценила, че е по-добре да започне да прави и авторски парчета. Феновете на Соня Немска знаят, че тя пуска по една нова песен на година, но през настоящата обещава да бъде по-продуктивна. Тя сподели, че не е имала възможност да прави много песни и то най-вече заради финансовата криза. Справяла се сама и не можела да влага много средства за музика. Все пак се радва, че участията й не са спирали и феновете й продължават да я слушат и харесват.

Доказателство за това е новото й парче Правена съм за ръцете ти. То е дело на композитора Йорданчо Василковски-Оцко, текстът е на Мариета Ангелова, а видеото е снимано от Люси Иларионов. Лентата вече има над 200 000 гледания в YouTube, а песента е сред първите в различни музикални класации.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha