Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Десислава и Икебаната се отдадоха на горещи танци

Снимка: TV7

Десислава прие да участва в Къртицата и вече е един от най-обсъжданите участници в риалити формата. Певицата заяви, че влиза в шоуто, защото има много страхове, които иска да преодолее. Деси е там от няколко дни, но вече доста активно се включва както в предизвикателствата, така и в забавленията.

Още от самото начало тя си допадна с Деян Неделчев и двамата прекарват доста време заедно. Преди няколко дни те използваха познанията си по испански, за да си кажат неща, които искат да останат скрити от останалите Заселници в Базата. Двамата споделиха любовта си към езика на Сервантес и обмениха няколко изречения.

В мрежата днес популярност набра клипче, в което Деси и Икебаната танцуват по пижами заедно и то доста разгорещено. Останалите съквартиранти се събудиха с радост от шумната веселба, но не се знае дали танците ще се харесат на половинката на Деси. Изпълнителката имаше подобни прояви и във VIP Brother, където на няколко пъти се разсъбличаше и танцуваше провокативно. След това тя твърдеше, че се срамува от поведението си и не го намира за правилно.

ВИДЕОТО ТУК!

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha