Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Джорджиа нападна новоизгряваща певица в социалната мрежа

Снимка: Facebook

Джорджиа нападна новоизграяващата певица Мелиса в социалната мрежа Facebook. Младата певица промотира най-новото си видео към песента Ти нормален ли си преди няколко дни. Джорджиа, чиято кариера в момента набира скорост, е останала разочарована от проекта на по-младата си колежка.

Певицата сподели мнението си в социалната мрежа, където бе подкрепена от доста хора. Тя заяви, че не желае да засяга никой, но е останала потресена от новата песен на Мелиса и видеото към нея. Според Джорджиа по-голямата вина е на продуцента, а не на изпълнителя, но при всички случаи с такива проекти нямало как този жанр да има добро име. Изпълнителката на Diapason Records допълни, че с такива песни със сигурност музикалната култура у нас не върви към по-добро.

Изказването на Джорджиа получи подкрепата на нейните фенове, които напълно се съгласиха с нея. Според тях Мелиса залагала на визия и провокация, а не толкова на качествена музика и гласови данни. Междувременно младата изпълнителка се включи в битката за сърцето на Панайот от Big Brother. Тя ще се бори с още няколко момичета, които също искат да спечелят любовта на Пацо. Той ще възлага на момичетата различни мисии и заедно с водещата Венета Райкова ще преценява коя се справя по-добре от останалите.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha