Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Златка все още изпитва нещо към Багата

Снимка: Nova TV

Златка Димитрова показа, че чувствата, които преди е изпитвала към Багата, явно не са угаснали напълно. Двамата почти не си говорят, а в малкото думи, които си разменят си личи иронията и безразличието на Благой. Това определено не се приема добре от бургазлийката.

В снощното издание на Vip Brother всички вдияха как Златка се разплака, а причината за това беше разговор с Влади Данаилов. Той се опитваше да обясни на плеймейтката, че Багата все още изпитва нещо към нея, но няма да си го признае. Влади каза на Златка, че я вижда като 3-годишно дете, което се грижи за Благой и го обича. Тези думи явно са докоснали сърцето на Златка и тя не можа да скрие емоциите и сълзите си.

Big Brother се опита да провокира двамата с мисия, в която те трябваше да се возят заедно на рикша в продължение на един час. При съобщаването на мисията Благой беше видимо раздразнен и по-късно отказа да участва. Златка забеляза как реагира той на дадената мисия и изкоментира реакцията му с някои от останалите съквартиранти. Тя очакваше, че Багата няма да се съгласи да се вози с нея, но определено не й стана много приятно, когато той отказа.

Златка се разстои и по още една причина, а тя беше, че не може да си седне на дупето от болка. Тя обясни на съквартирантите, а и на Big Brother, че е напипала нещо като пъпка или топче точно отзад и много я боли, когато го натиска. Някои от съквартирантите пожелаха да помогнат на Златка и да видят проблемното място, но тя помоли Big Brother за лекар. Малко по-късно обаче тя се разплака, защото се чувствала неудобно от всички, заради проблема си.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha