Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Калин Сърменов: Стелла показа нисък морал

Снимка: Нова ТВ

Калин Сърменов не пропусна да коментира видеото, в което Стелла Ангелова му показа среден пръст в отговор на остра критика към нея. Непристойният жест на холивудската каскадьорка зрителите видяха на полуфинала на танцовото шоу на Нова ТВ.

Директорът на Сатиричния театър заяви, че с тази своя постъпка Стелла е демонстрирала нисък морал, лош вкус и елементарност. Сърменов призна, че това е повлияла на оценката на втория й танц в оспорваната надпревара миналата вечер. Освен това той не скри и недоволството си от това, че Стелла и Наско се класираха за финала на Dancing Stars.

Алфредо Торес също не одобри действието на блондинката и заяви, че журито е съставено от професионалисти, които не са попаднали там случайно и не заслужават подобно отношение. Галена Великова пък остана разочарована и съжалява, че точно на края на шоуто се е получила подобна интрига, защото до момента всичко било изцяло позитивно. Самата Стелла отказа да коментира и се аргументира с това, че няма време за приказки и ще се концентрира вурху танците.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha