Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Кейт Мидълтън по бански

Снимки: Chi, Star

Американското списание Star публикува снимки на Кейт Мидълтън по бански по време на почивката й на малък частен остров, който е част от Сейнт Винсент и Гренадини.

Същите снимки бяха отпечатани и в италианския таблоид Chi.

Това не е първият път, в който съпругата на принц Уилям става жертва на медиите. Но този път тя придвидливо е сложила горнището на банския си.

В средата на миналия септември френското списание Closer, което не спести нищо от кралските прелести, показа провокативни снимки, на които херцогинята на Кеймбридж "позира" по монокини.

В момента Кейт е бременна в четвъртия месец, но въпреки това изглежда блестящо. Бременноста й започна тежко, но вероятно нещата са се оталожили, защото най-накрая известното британско семейство се отдадоха на заслужена почива и решиха да се осамотят, макар и не за дълго.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha
1
Tеди | 23.07.2013 11:27
Лелееее колко злоба и негативизъм има в хората.А за това че е напълно некомпетентно и безмислено мнение няма смисъл и да коментирам.Жахаха "Горките Англичани"това е малко като лисицата и гроздето......Пази боже сляпо да прогледа.
2
ккк | 08.03.2013 03:10
Кейт е много хубава и нищо не натрапва. Красива млада жена, която се справя чудесно със своите задължения. Много злоба има в предходния коментара. Какво трябва да значи Великобритания да се управлява от достойни хора, а не тези избрани от Уинзор? Великобритания се управлява от хора които народа си избира. За кой ще се жени принц Улиям е негова работа.
3
Krisi | 14.02.2013 07:16
Докога сериозните медии ще се занимават с тези празноглави и малоумни безделници, които за нищо не стават? Много важно, че тъпата пикла е бременна2 Коя е Кейт? Една посредствена и простовата жена, която като студентка е била на дъното по успех, но много хитра и пресметлива и единствената й цел е била да "върже" Уилям. Жалко, че успя и жалко, че короната на Англия ще отиде в некачествени ръце у едни идиоти, които могат само да се ръкуват, да ръкомахат и да се хилят като коне. Поне Уилям да беше истински мъж като брат си и да му стискаше да отиде на война, но неговата мъжественост му стигна, само за да се ожени за една глупачка, която превърна своята бременност в международно събитие №1. Подобна наглост не си е позволявала нито лейди Даяна, нито дори Елизабет Втора, която роди две от четирите си деца като действащ монарх.Сега вече медиите ще започнат най-редовно да ни информират за Кейт кога й е прилошало, кога й се е погадило, кога е повърнала, кога е ходила до тоалетна и пр., сякаш това са събития с изключителна важност. Много за разлика от Кейт истински аристократки и принцеси са били бременни, пък никоя не е натрапвала бременността си по този нахален и просташки начин. Жалко за детето, което още преди да се роди, е медийна звезда от световна величина и чийто живот още от утробата на майка му е белязан със смъртта на напълно невинен трудов човек, защото няма нормален, който да вярва, че медицинската сестра се е самоубила. Самоубита е по заповед на двореца и нейната смърт ще тежи на съвестта на Кейт и Уилям, ако имат такава. Абе, хора, в кой век живеем? Защо трябва в модерния 21-ви век държава като Великобритания да се управлява не от достойни и свестни хора, избрани от народа и сами постигнали всичко, а от това, което ражда утробата на Уиндзор и получава власт още в пелени, дори и да е пълен боклук. Това е абсолютно недопустимо и е против естествената човешка справедливост. Погледнете президента Барак Обама-човекът, който доказа, че в едно нормално съвременно общество всеки човек, който и да е той, в каквото и семейство да се е родил, богат или беден, бял или цветнокож, ако има качества и ако много иска нещо, той може да го постигне. А горките англичани ще ги управляват слабоумни боклуци като Уилям и Кейт и тяхното неродено дете, което вече е велика медийна звезда.