Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Лияна направи масаж на Тервел Пулев

Снимка: Нова ТВ

Лияна направи масаж на Тервел Пулев, с което накара останалите съквартиранти да ревнуват и да искат да са на негово място. Певицата сама предложи услугите си и се похвали, че много я бива в масажирането. Тервел не можа да устои на предложението и се наслади на допира на нежните ръце на изпълнителката. Тя го яхна и започна да го масажира, облечена в къси панталонки.

До момента Лияна няма проблем с нито един от останалите съквартиранти. Мъжете трудно свалят поглед от изваяната й фигура, а пък на голяма част от жените им е доста приятно да говорят с нея. Лияна се държи добре и мило с всички. Освен това изненада някои от съквартирантите със стоенето й в кухнята, което не било присъщо за жена като нея. Те дори се учудиха, когато тя миеше чиниите и заявиха, че за първи път виждат принцеса да мие чинии.

Телевизионните зрители също одобряват поведението на Лияна и започват да я харесват още повече. Феновете й се гордеят с нея и се надяват да се задържи в шоуто до края, а защо не и да го спечели.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha