Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Митко Димитров за специалните тарифи на певиците

Снимка: Planeta

Много често в публичното пространство се срещат писания и коментари за специалните тарифи на фолк певиците и понякога дори се прави аналог с най-древната професия. В свое интервю Митко Димитров коментира тези твърдения и обясни, че в договорите на изпълнителите има точки, според които те са длъжни на публични места да се държат така, че да не уронват престижа и имиджа на фирмата. Той обаче не можел да контролира какво правят през останалото време и не можел да сложи денонощна охрана на всички.

Собственикът на фирма Payner не знае дали имат такива специални тарифи, или не, но би провел сериозен разговор с конкретния изпълнител, ако разбере за нещо такова и вероятно би го изгонил от компанията. Освен това продуцентът коментира и изкуствените скандали между изпълнителите, които много често са създавани от феновете на отделните певици. Те титулували своите любимки с различни ласкави определения и това карало останалите да се обиждат.

Димитров подчертава, че няма слабост към конкретни изпълнители и дава шанс на всеки да заяви таланта си. Той изкарвал пари от всички и затова нямал интерес да работи с един или с двама. Фирмата била голяма и имало място за всеки с талант, който иска да се развива в тази насока.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha