Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Николета: Заставам с името си зад избора за Miss Playmate

Снимка: Facebook

Елена Кучкова грабна титлата Miss Playmate на церемония, която се състоя миналата вечер. В публичното пространство обаче днес се появи информация, според която всичко е било нагласено и първите три момичета били ясни много преди самия финал. Повод за тези твърдения стана публикуван в социалната мрежа от Джулиана Гани документ, който потвърждава, че на 27 януари тя се е подписала под твърдението, че три от Елена Кучкова, Биляна Евгениева, Магдалена и Кристина Димитрова ще попаднат в челната тройка.

Николета Лозанова, която бе сред членовете на журито на конкурса, написа съобщение на страницата си във Facebook преди броени минути, в което уверява, че няма нищо вярно в тези твърдения.

"Жалко, че не изневерихте на стила си, драги недоброжелатели и вие жълти журналисти! Всяка победителка в конкурс я превръщата в своя жертва и се опитвате да я комплексирате! Вие пък, загубилите "битката" пръскате злоба и се опитвате да оправдаете поражението си, като спекулирате относно нагласации! Заставам с името си и гарантирам като член на журито, че бяхме единодушни и категорични в избора си, без каквото и да било чуждо влияние! Действителността често е болезнена, но я приемете!

Ели, не се съмнявай и за миг в себе си, в това, че си достойна, в това, че безспорно беше най-сексапилната, най-очарователната и не отблъскваше с безпочвена увереност, както много от кандидатките! Дерзай и не спирай да се усмихваш!", написа тя.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha